Word ook ambassadeur van VVOT

Lente. Hoe mooi piept alles weer uit de grond! We gaan zien wat er mag groeien uit de geplante zaden. Een fijne tijd voor de VVOT, om te zien hoe ons initiatief verder mag bloeien. We hebben een droom: een school voor vrij voortgezet onderwijs in Tilburg!
In de voorbije winter hebben we uitstekende contacten met politiek en schoolbesturen gelegd en een mooi netwerk van antroposofische meedenkers opgebouwd. Alle partijen geven aan dat een vrije middelbare school welkom is. Maar hoe? Waar? Wanneer? Het blijkt dat, willen we stevig wortelen in het Tilburgse, we wel winters geduld moeten hebben, tot alle lichten op het juiste moment op groen staan.

Huidige ingeschreven kinderen die geen zicht hebben op een snelle start van deze middelbare school wensen we succes elders! Betrokken ouders danken we voor hun geduld. En we zijn verheugd met nieuwe aanwas van ouders met kinderen zelfs nog maar in de kleuterklas. Samen bekijken we het initiatief vanuit steeds een nieuw licht en bouwen we verder aan sympathie en vertrouwen voor onze school.

Agenda

We willen u laten ruiken en proeven van het mooie vrije school onderwijs, we willen u informeren en meenemen. Zo bezoeken we de komende maand allerlei ouderavonden van vrije scholen in de regio. Daarnaast organiseren we een picknick en houden we onze jaarlijkse eind-van-het-schooljaar-borrel. We zijn bezig met een groter event voor de start van het nieuwe schooljaar, in september. Houd de kalender in de gaten en save the dates! Er komt een mooi programma met als doel het vrije school geluid te laten klinken in Tilburg, zodat de middelbare school snel een feit mag worden.

Word ook ambassadeur van de VVOT en steun daarmee het initiatief voor Voortgezet Vrijeschool Onderwijs in Tilburg! Interesse? Stuur een mail naar communicatie@vvot.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close