FIJNE KERST!

VVOT wenst iedereen een fijne kerstperiode
 

De kerstwens van oudervereniging VVOT is dat kinderen in regio Tilburg de keuze hebben om Voortgezet Vrijeschool Onderwijs te kunnen volgen in Tilburg.

We nemen jullie graag mee op virtuele tour langs Voortgezet Vrijescholen in Nederland, om ook jullie ervan te overtuigen hoe waardevol dit studieaanbod is. De compilatie hieronder laat een breed lesaanbod zien van taal, techniek, wiskunde, geschiedenis, muziek, sport, ambachten, vieringen, inspirerende producten die het resultaat zijn van periode- en projectonderwijs. En bovendien geeft het een impressie van de sociaalveilige en motiverende omgeving die kenmerkend is voor vrijeschool onderwijs. 

Delen jullie na het zien van deze compilatie van beelden onze overtuiging dat leren met hoofd, hart en handen belangrijk is voor de persoonsvorming van jongeren? En wensen jullie ook dat er een Voortgezet Vrijeschool komt in Tilburg? Steun ons dan door je aan te melden als ambassadeur van de oudervereniging of doe geheel vrijblijvend een vooraanmelding voor jouw kind via www.vvot.nl

Een fijne kerstperiode allemaal! 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close